ECO-INNOVEREN MET PARLEY EN REBO IN DE STRIJD TEGEN KUNSTSTOFVERONTREINIGING

Dit jaar markeert het vierde jaar van adidas x Parley Run for the Oceans. Tot op heden heeft adidas x Parley Run for the Oceans meer dan 3 miljoen hardlopers over de hele wereld verenigd, gezamenlijk 25,5 miljoen KM’s geklokt en $ 2,5 miljoen opgehaald om Parley te helpen bij het ontwikkelen van zijn initiatieven en educatieve programma’s in de strijd tegen plasticvervuiling in de zee. In 2019 namen 92 scholen deel aan het programma en zijn nu onderwijshubs en plastic onderscheppingspunten voor de lokale gemeenschap. Als gevolg hiervan namen 70.000 kinderen en hun families deel aan het programma.

Als wereldwijd merk en als wereldburgers hebben we een grote rol te spelen bij het behoud van de oceanen en onze planeet. Het is onze verantwoordelijkheid om onze platforms, producten en stemmen te gebruiken om niet alleen het bewustzijn te vergroten, maar ook om daadwerkelijke actie te ondernemen.

Alberto Uncini Manganelli, GM Running & Credibility Sports bij adidas

Nogmaals, hardlopers wereldwijd in staat stellen een verschil te maken, voor elke kilometer die tussen 28 mei en 8 juni is gelopen via de adidas Running-app (Strava/Joyrun), zullen we samen met Parley het equivalentgewicht van 10 plastic flessen opruimen, tot een maximum van 500.000 pond plastic afval van stranden, afgelegen eilanden en kusten.

Ren voor de oceanen 2021

adidas is meer dan een partner, het is een echte bondgenoot geweest, het familielid dat we zo dringend nodig hadden aan onze kant om te bewijzen dat de industrie de sleutel kan zijn die oplossingen opschaalt en versnelt voor de enorme milieuproblemen waarmee we worden geconfronteerd.

Wij geloven dat samenwerking, creativiteit en eco-innovatie de winnende formule is om onze oceanen te redden en een einde te maken aan de wereldwijde plasticcrisis die de natuurlijke wereld, onze eigen gezondheid en onze toekomst bedreigt. Iedereen die meedoet, helpt deze visie vooruit te helpen.

Cyrill Gutsch, CEO en oprichter van Parley

En nu, voor de eerste keer, dat het initiatief na 8 juni wordt opgeschaald, zijn wij en Parley een samenwerking aangegaan met REBO om een ​​limited-edition adidas x REBO slimme waterfles te introduceren in onze voortdurende strijd om een ​​einde te maken aan plastic afval.

REBO-waterfles

REBO’s onderling verbonden technologie ingebed in de dop volgt het water dat je drinkt, de vermeden plastic flessen en geeft plastic kredieten uit om de kosten van het verzamelen van weggegooide plastic flessen te betalen. 1 fles gedronken = 1 plastic fles ingezameld. De REBO-app is gesynchroniseerd met de Runtastic Adidas Running-app om dynamisch optimale hydratatiebehoeften aan te bevelen. De plastic inzamelkosten worden betaald door REBO en haar sponsors en gaan naar de Parley Global Cleanup Network, een alliantie van organisaties die samenwerken om plastic afval te verwijderen van stranden, afgelegen eilanden, rivieren en mangroven in kustgemeenschappen.

We hebben bijna geen tijd meer om het tij te keren op plastic afval en technologie kan helpen om de koers te veranderen. Met de limited-edition REBO x adidas x Parley slimme bidon kunnen we voetsoldaten worden in de strijd tegen plastic afval.

Elke slok om gehydrateerd te blijven, draagt ​​bij aan het reinigen van de planeet van plastic afval. Doe mee met Run For The Oceans en de hydratatierevolutie.

Pierandrea Quarta, oprichter en CEO, RE-Company

De adidas x REBO slimme waterfles is in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar in de Run For The Ocean Glory Blue via de adidas-app en Creators Club Community. Bezoek hier voor degenen in VK, Duitsland en Frankrijk.

Unite and Run for the Oceans tussen 28 mei en 8 juni door je aan te melden en je runs te volgen via de adidas Running-app. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar adidas.com/runfortheoceans.

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Adidas-broek.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart