NIEUWE SERIE DIE ATLETEN PROFILEREN HERDEFINIEERT WAT HET BETEKENT OM EEN VROUW IN SPORT TE ZIJN

Voor elke atleet vereist het vinden van je element zelfstudie, oefening en toewijding. Dit geldt ongeacht de sport – dansen, skateboarden, fietsen, basketbal, tennis, voetbal, het leven. En net als in de sport helpt het om teamgenoten te hebben om op te leunen en van te leren.

Dit inzicht diende als inspiratie voor ‘Taking 5’ – een geheel nieuwe videoserie die intieme portretten van atleten samenstelt die hun flow-staat hebben gevonden door trouw te zijn aan zichzelf. In de serie zullen mensen als wereldkampioen skater Nora Vasconcellos en WNBA-ster Liz Cambage te zien zijn, een platform bieden voor deze vrouwen om hun verhalen en persoonlijke inzichten te delen ten behoeve van de bredere gemeenschap, waardoor meer vrouwen worden aangemoedigd om vertrouwen in zichzelf en zien dat er niet één manier is om vooruitgang te boeken in je spel.

Het is inspirerend om deze getalenteerde vrouwen te ontmoeten met zo’n sterke drive, die zeker weten wat ze willen en niet bang zijn om risico’s te nemen. Ze voelen zich zo op hun gemak bij het uiten van zichzelf en de realiteit dat zelfontdekking ligt in moed, kwetsbaarheid en vertrouwen in zichzelf, wat er ook gebeurt.

Adinah Dancyger, regisseur van The Series

‘Taking 5’ zal voortleven youtube.com/adidaswomenmet nieuwe afleveringen die het hele jaar door in première gaan.

AFLEVERING 4: NEMEN 5 MET ALIX KLINEMAN

We namen 5 minuten met Alix Klineman in Hermosa Beach, Californië. De professionele beachvolleyballer, fotograaf en chef-kok openden het over het maken van tijd voor dingen die haar buiten volleybal gelukkig maken, leren van mislukkingen en bezitten wie ze is.

EPISODE 3: NEEM 5 MET LIZ CAMBAGE

We namen 5 minuten de tijd met de zelf beschreven, meer dan levensgrote Liz Cambage in Los Angeles, Californië. De WNBA-speler en dj vertelden wat het betekent om te winnen, haar vrouwelijkheid en de vijf dingen die ze elke dag nodig heeft om op haar best te zijn.

EPISODE 2: NEMEN 5 MET NORA VASCONCELLOS

We namen 5 minuten de tijd met professionele skateboarder en kunstenaar Nora Vasconcellos in Haiku, Maui, Hawaii om te zien hoe het is om door het leven op vier wielen te navigeren, authentieke zelfexpressie te vinden door middel van kunstwerken en onderweg te genieten van (veel) suiker.

AFLEVERING 1: NEEM 5 MET ALLY LOVE

‘Take 5’ met Ally Love in New York City, waar ze vertelt hoe ze haar ervaring als Peloton-instructeur, gastheer van Brooklyn Nets, oprichter en CEO van Love Squad en adidas-ambassadeur kanaliseert om zichzelf en de mensen om haar heen gemotiveerd en opgeheven.

creatSource link

Adidas broek
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart