SNEL IN VOETBAL HERDEFINIREN MET X SPEEDFLOW

In 2020 hadden we de vastberaden focus om een ​​lichtgewicht schoen te ontwikkelen die snel voetbal weerspiegelt, waardoor de volgende snelheid op het veld mogelijk wordt en wordt bevorderd – X Ghosted. Hierna deed het productcreatieteam een ​​stap terug om van zowel atleten als amateurs te horen hoe deze toch al baanbrekende schoen verbeterd kon worden. Dit onthulde drie belangrijke kenmerken die essentieel zijn voor het moderne spel: onmiddellijke snelheid, behendigheid en instinct.

Om spelers van de basis tot de hoogste competities te ondersteunen met de mogelijkheid om snel van richting te veranderen, introduceert de constructie van de schoen een nieuw ENGINEERED AGILITY FRAME. De roosterstructuur verbindt de speler met de schoen en is ontworpen om zich om de voet te wikkelen, voor omsluiting en stabiliteit in elke richting, terwijl het zo minimaal en licht mogelijk is voor radicale behendigheid.

De geëvolueerde buitenzool, die nog een nieuwe innovatie presenteert met zijn lichtgewicht CARBITEX SPEEDFRAME, is gemaakt om de basis van snel spelen te ondersteunen – momenten van lineaire snelheid – waardoor spelers de grootste hoeveelheid rechte lijnafstanden in de kortst mogelijke tijd kunnen afleggen. Hier is de schoen fijn afgesteld met een carbon inzetstuk in de voorvoet om een ​​explosief moment en overdracht van kracht op het veld mogelijk te maken.

Als afronding van de nieuw geïntroduceerde technologie biedt een ENGINEERED LIGHTWEIGHT PRIMEKNIT-bovenwerk een adaptieve pasvorm, ontworpen voor intuïtieve spelers die snel moeten – en kunnen – reageren. Het Primeknit-bovenwerk is het lichtste tot nu toe op een voetbalschoen, ontworpen om zich aan te passen aan de voet van de speler. Dit wordt gecombineerd met een nieuwe PRIMEKNIT SPEED COLLAR voor een nog betere lockdown-pasvorm zonder afleiding.

X SPEEDFLOW wordt gedragen door enkele van ’s werelds snelste spelers, waaronder Lionel Messi, die voor het eerst sinds 2015 terugkeert naar de snelheidsfranchise. Mohamed Salah, Lindsey Horan, Heung-Min Son, Karim Benzema en Vivianne Miedema behoren tot de belangrijkste spelers die het product ook op het veld zal dragen.

Geïnspireerd door directe feedback van adidas-atleten, behoudt de nieuwe schoen een SPRINT SPIKE LAST-basis, ontworpen voor een geoptimaliseerde vacuümpasvorm, gekenmerkt door een uniek geluid wanneer hij op de voet wordt geplaatst. Het team achter het product hield ook rekening met feedback over het verlangen naar een iets zachtere hiel voor verder verbeterd comfort, wat resulteerde in een nieuw ontworpen hielconstructie en een antislip hielvoering gemaakt van zachtere, comfortabelere materialen.

adidas X SPEEDFLOW is gebouwd om geen afleiding te bieden op het veld en helpt de psychologie van Speedfulness aan te vullen. Bij het ontwikkelen hebben we verder gekeken dan het fysieke, in het besef dat snelle prestaties op het hoogste niveau ook een gemoedstoestand is.

X GHOSTED was een grote doorbraak voor ons om spelers te helpen nieuwe niveaus van lineaire snelheid te ontgrendelen. Maar door ons onderzoek bij het ontwikkelen van de volgende iteratie van adidas’ snelste voetbalschoen, werd het team geleid door dit idee om het fysieke en mentale samen te voegen.

Daarom hebben we het allerbeste in adidas-prestatietechnologie gecombineerd met een diep begrip van de snelheidsbehoeften van het moderne spel – X SPEEDFLOW ondersteunt directe snelheid, radicale behendigheid en instinct met als doel de ruimte te creëren voor spelers om een ​​echte staat te bereiken van ‘stroom’

Dave Surace, Senior Design Director, adidas Football

Het is vanaf vandaag te koop via adidas.com/football en geselecteerde adidas-winkels, evenals geselecteerde retailers vanaf 20 juli. Op deze dag worden fans over de hele wereld uitgenodigd voor een volledig meeslepende digitale ervaring die Speedfulness tot leven brengt op adidas.com/xspeedflow.

creatSource link

Adidas broek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart