SNEL ONTWIKKELEN VOOR DE WEG EN HET SPOOR

Vandaag onthullen we de nieuwste evolutie van adizero-schoenen die gemaakt zijn voor snelheid op de weg en op het circuit. Geleid door de volgende iteratie van onze recordbrekende elite prestatieschoen, de ADIZERO ADIOS PRO 2, en de geheel nieuwe ADIZERO BOSTON 10, ADIZERO PRIME X en AVANTI Track Spike.

NOBERT KIGEN_04

Nobert Kigen in ADIZERO ADIOS PRO 2

ADIZERO ADIOS PRO 2
De ADIZERO ADIOS PRO, die vorig jaar debuteerde, veroverde de hardloopwereld op de weg, toen onze atleten wereldrecords braken. Tijdens het eerste seizoen van de schoenen brak de Keniaanse Peres Jepchirchir tweemaal het bestaande wereldrecord voor vrouwen op de halve marathon, terwijl Kibiwott Kandie zette de snelste tijd ooit neer, 29 seconden sneller dan het vorige record dat hij had.

Sinds ik vorig jaar in de ADIZERO ADIOS PRO stapte, liep ik mijn snelste tijd ooit en brak ik daarbij wereldrecords. Ik bewees mijn familie dat al die tijd die ik zonder hen doorbracht, de moeite waard was.

Sindsdien werk ik nauw samen met het adidas-hardloopteam om gebieden te identificeren die we kunnen verfijnen om de nieuwe schoen te helpen verbeteren. Een product ontwikkelen dat me het vertrouwen en de prestaties geeft die ik nodig heb om het in 2021 helemaal opnieuw te doen.

Peres Jepchirchir, adidas-atleet en wereldrecordhouder

de bijgewerkte ADIZERO ADIOS PRO 2 is een symbool van onze ambitie om voortdurend elite performance hardloopschoenen te ontwikkelen. Het is ontworpen, ontwikkeld en afgestemd met enkele van de snelste atleten ter wereld wat resulteert in een silhouet dat lichter is dan zijn voorganger.

De schoen Kenmerken twee lagen opnieuw gevormde LIGHTSTRIKE PRO-middenzool – een vernieuwde constructie om te ondersteunen met energieteruggave. Kenmerkende met koolstof doordrenkte ENERGYRODS – nu zichtbaar in de nieuw gevormde tussenzool, leveren lichtgewicht stijfheid en zijn ontworpen voor een meer anatomische gestuurde overgang, waardoor energieverlies wordt beperkt. De opnieuw ontworpen tussenzool wordt gecombineerd met een ultralichtgewicht, gedeeltelijk gerecycled polyester, CELERMESH 2.0-bovenwerk. Gemaakt voor snelheid met flexibiliteit, ademend vermogen en ondersteuning op basis van sportergegevens. Daarnaast is er een CONTINENTAL™ RUBBER OUTSOLE toegevoegd aan de teentip om eentractiezone om snellere acceleratie te ondersteunen en een nieuwe lichtgewicht hielconstructie houdt de voet stevig opgesloten door antislipvergrendeling, terwijl de hielstructuur wordt verzacht om het comfort te vergroten.

Adizero Adios Pro 2

ADIZERO BOSTON 10
Voortbouwend op het adizero-erfgoed en de designevolutie, brengt de collectie de ADIZERO BOSTON 10. Hardlopers biedt het beste van de ADIZERO ADIOS PRO 2 wedstrijddag opgezet in een veelzijdige hardloopschoen voor elke dag. Met dezelfde LIGHTSTRIKE PRO gecombineerd met een duurzaam LIGHTSTRIKE EVA-tussenzoolschuim, ENERGYRODS, een zachte bovenconstructie en CONTINENTAL™ RUBBEREN BUITENZOOLom elke dag lange afstandstrainingen te ondersteunen met een duurzame lichtgewicht rit.

ADIZERO PRIME X
Als voortzetting van de collectie is de ADIZERO PRIME X gemaakt als een grensverleggende conceptuele hardloopschoen voor lange afstanden. Ontworpen zonder beperkingen om de belangrijkste kenmerken van de ADIZERO ADIOS PRO 2 te versterken en de grenzen van de technologie te verkennen en te verleggen. Dezelfde LIGHTSTRIKE PRO-tussenzool en ENERGYROD-technologie delen, verstijvende bladen, die terugveren, zijn toegevoegd binnen een hak van 50 mm.

Tekengebied 1

We zijn bijzonder enthousiast over ADIZERO BOSTON 10. Met tot nu toe uitstekende feedback van atleten, is de schoen nog een andere visie die tot leven is gebracht in onze eindeloze missie om alleen het beste voor de atleet te creëren en wereldrecordbrekende prestaties mogelijk te blijven maken.

James Foster, Vice President Product bij adidas Running

AVANTI SPIKE SPIKE
Om de collectie af te ronden, is de geheel nieuwe AVANTI TRACK SPIKE, die voor de allereerste keer het allerbeste van de recordbrekende hardloopschoen voor op de weg naar de baan brengt. Deze zomer gedragen enkele van ’s werelds snelsten op het grootste podium over 5.000 en 10.000 meter, het is speciaal gemaakt voor snelheid. Behoud van de kenmerkende ENERGYROD-technologie, aangescherpt voor het baanoppervlak door over te schakelen naar een glasvezelsamenstelling – zorgt voor stijfheid en voegt flexibiliteit toe aan de baan. Een SLINGLAUNCH HEEL-constructie is rond de achterkant van de schoen geplaatst, geïnspireerd op rotsklimmen silhouettenontworpen om de voet te vergrendelen om een ​​veilige en antislip pasvorm te creëren van de eerste tot de laatste stap.

AVANTI SPIKE SPIKE

De adizero-collectie is ontwikkeld met behulp van inzichten en gegevens van enkele van ’s werelds snelste atleten. Tijdens trainingskampen in Kenia werden mechanische, biomechanische en fysiologische gegevens verzameld van toonaangevende duursporters om het heden en de toekomst van adidas-raceschoenen te informeren.

De ADIZERO ADIOS PRO 2 en ADIZERO PRIME X zullen beschikbaar zijn op: adidas.com met vroege toegang voor Creator Club-leden op 16 juni en de wereldwijde lancering vanaf 18 juni. ADIZERO BOSTON 10 zal beschikbaar zijn op: adidas.com en geselecteerde retailpartners vanaf 16 juni. Elke aankoop van een van de drie nieuwe silhouetten in de adizero-collectie, via de adidas-app en in adidas-winkels, ontgrendelt een gratis Premium-lidmaatschap van drie maanden in de adidas Running-app.

creatSource link

Adidas broek
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart